Lansering av "Personlig Profil"

Av Øyvind

Følgjande informasjon kjem frå Norges Skiforbund:
Idretten har utviklet en tjeneste som heter ”Personlig Profil”. Dette er en tjeneste der den enkelte person, medlem, tillitsvalgt, osv får et passord og tilgang til de data som ligger registrert om seg selv i idrettens systemer. Personen skal ligge lagret en gang selv om den har funksjoner knyttet mot flere deler av norsk idrett.

”Personlig Profil” er utviklet for å imøtekomme krav fra datatilsynet og forbrukermyndighetene og for å gi det enkelte medlem muligheter til å endre personlige opplysninger som adresse og telefonnummer samt etter hvert melde seg på ulike arrangementer og få tilgang til sin egen skiforsikrings-informasjon. Klubbene får mulighet å sende ut passord til sine medlemmer fra klubben online, men vi vil fra sentral hold sende ut passord og brukernavn til alle utøvere i ski som ligger inne med E-post adresse.

Det er kun personer som ligger inne i vårt databasesystem med registrert e-postadresse som vil få tilgang til Personlig Profil.

Utsending av ”Personlig Profil” til ski starter tirsdag 28. juni.

Norges Skiforbund oppfordrer alle til å foreta eventuelle oppdateringer i sin personlige profil.

Vi oppfordrer klubber til å bidra til at vi får registret flest mulig e-postadresser til utøvere og tillitsvalgte i norsk skiidrett. Det vil gjøre kommunikasjonen på alle måter både enklere og raskere.

Link til innlogging:
https://personligprofil.idrett.no

Link til brukerveiledning for innlegging av Personlig Profil.

Med vennlig hilsen
Servicesentret - Norges Skiforbund

support@skiforbundet.no
+47 21 02 94 00

(Sist oppdatert 29.juni 2005, 11:19)

Gå til nyhendearkiv